Ege Postası
Geri

Gaziosmanpaşa Ortaokulu’nda Kutlu Doğum coşkusu

Kutlu Doğum haftası tüm yurtta çeşitli etkinlikler ile coşku ile kutlanıyor. Her yıl daha da büyüyerek genişleyen etkinliklere Tokat Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nda bu yıl yaptığı çeşitli faaliyetlerle katıldı.     Gaziosmanpaşa...
Gaziosmanpaşa Ortaokulu’nda Kutlu Doğum coşkusu
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kutlu Doğum haftası tüm yurtta çeşitli etkinlikler ile coşku ile kutlanıyor. Her yıl daha da büyüyerek genişleyen etkinliklere Tokat Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nda bu yıl yaptığı çeşitli faaliyetlerle katıldı.

    Gaziosmanpaşa Ortaokulu Konferans Salonu'nda yapılan etkinliklere okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Türkçe öğretmeni Mehtap Karaduman, "Bu güzel ve anlamlı haftada, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) Kutlu Doğumunun bin 442. yıldönümünü kutluyoruz. Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açarak doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Sadece Müslümanlar için değil, bütün dünya insanları için örnek bir şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed'i (s.a.v) daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, mesajının mahiyeti de daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır." dedi.

    Program, Kur’´an-ı Kerim tilaveti, Peygamberimizin hayatı, hadisleri, insanlığa verdiği mesajları ile ilgili video sunumu ile devam etti. Okul korosunun söylediği ilahilerin ardından yapılan 'Kim 100 lira ister yarışması' büyük ilgi gördü.

    Okul Müdürü Mehmet Diker, programın oluşmasında ortaya konulmasında ve büyük bir coşkuyla kutlanmasına vesile olan emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

    Programın ardından yaklaşık bin 700 katılımcıya günün anısına gül, lokum ve Efendimizin(s.a.v) Veda Hutbesi hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası