Ege Postası
Geri

Gazprom'un Levski Sofya'ya sponsorluğuna diğer kulüplerden tepki

Rus doğalgaz devi Gazprom'un Bulgaristan birinci lig takımlarından Levski Sofya'ya sponsor olmaya hazırlanması, diğer kulüpleri harekete geçirdi.Levski Sofya dışındaki takımlar, Başbakan Plamen Oreşarski'ye bir mektup göndererek, Gazprom'un...
Gazprom'un Levski Sofya'ya sponsorluğuna diğer kulüplerden tepki
Haberler / Spor
6 Ağustos 2013 Salı 17:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rus doğalgaz devi Gazprom'un Bulgaristan birinci lig takımlarından Levski Sofya'ya sponsor olmaya hazırlanması, diğer kulüpleri harekete geçirdi.

Levski Sofya dışındaki takımlar, Başbakan Plamen Oreşarski'ye bir mektup göndererek, Gazprom'un desteğinin tüm kulüplere aktarılmasını istedi.

"24 Chassa" gazetesinin yayınladığı mektupta, Rus doğalgaz devi Gazprom'un Bulgaristan sporuna yapacağı yatırımın tüm futbol takımlarını kapsaması gerektiği belirtiliyor. 12 takımın mühür ve imzalarını taşıyan mektupta, "Bildiğiniz üzere Güney Akım projesi ile alakalı yapılan görüşmelerde sselefiniz tarafından Gazprom şirketinin sadece Levski kulübüne sponsor olması kararlaştırılmıştır. Bu şekilde devletin itibarı kullanılarak yalnız bir takımın desteklenmesi amaçlandığını düşünüyoruz. Bu yüzden Levski kulübü için öngörülen yardımın, A Profesyonel Ligi takımları arasında eşit bir şekilde dağılımı yapılmasını öneriyoruz. Ancak bununla milli takımın kalkınması ve tüm futbol taraftarların beğenisi kazanılabilir." ifadelerine yer veriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası