Ege Postası
Geri

Gebze'de şampiyonların adresi değişmedi

YGS'de başarılı sonuçlar alan Gebze FEM Dershanesi ve Özel Darıca Fatih Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, LYS'de de başarılı sonuçlar aldı. Sınava FEM Dershanesi'nde hazırlanan Özel Darıca Fatih Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden...
Gebze'de şampiyonların adresi değişmedi
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YGS'de başarılı sonuçlar alan Gebze FEM Dershanesi ve Özel Darıca Fatih Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, LYS'de de başarılı sonuçlar aldı. Sınava FEM Dershanesi'nde hazırlanan Özel Darıca Fatih Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden Ahmet Narman MF-3 alanında 485.366 puanla Gebze birincisi, Türkiye 108.'si, Ahmet Alparslan Aktaş ise TM-3 alanında 537.949 puanla LYS'de Türkiye 24.'sü oldu.

Sonuçlar üzerine açıklama yapan FEM Dershaneleri Genel Müdürü Hicret Şen, öğrencilerin bu başarısının kendilerini gururlandırdığını söyledi. ÖSYM'nin bu yıl erken açıklamasını tebrik eden Şen, "FEM Dershaneleri olarak hem Gebze'de hem Kocaeli'de hem de Türkiye genelinde bir başarıya daha imza attık, gururluyuz. Öğrencilerimizle birlikte gelecekleri hakkında en iyi tercihleri yapacağız." ifadesini kullandı.

Özel Darıca Fatih Koleji Genel Müdürü Mustafa Okuyan ise öğrencilerini tebrik ederek yeni eğitim yaşamlarında başarılar diledi. LYS'de alınan başarılı sonuçların ardından açıklama yapan Okuyan, şöyle konuştu: "YGS'de aldığımız sonuçlar nedeniyle LYS'de beklentimiz vardı. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Türkiye ve Kocaeli genelinde yakaladığımız başarılar nedeniyle de ayrıca gururluyuz."

MF-3 alanında 485.366 puanla LYS'de Gebze birincisi olan Özel Darıca Fatih Koleji Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Narman da "Bir buçuk yıldır bu sınava hazırlanıyordum. Dershanem ve okulumun düzenli ders programları sınavda başarılı olmamı sağladı. Son bir aydır dershanede kampa girdim. Bu süreç zarfında hiç stres yapmadım. Herkes gibi rahattım. Beklediğimden daha iyi sonuç aldım."

TM-3 alanında 537.949 puanla LYS'de Türkiye 24.'sü olan Özel Darıca Fatih Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Alparslan Aktaş ise FEM Dershanesi ve Özel Darıca Fatih Koleji öğretmenlerine teşekkür ederek, "Dört yıldır düzenli olarak bu sınava hazırlanıyorum. Okulumun ve dershanemin düzenli programları sayesinde sınavda başarılı bir derece elde ettim. Başarıda öğretmenlerimin payı büyük, bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası