Ege Postası
Geri

Gediz’de hırsızlığa 3 tutuklama

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, bir evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan R.Y. (33), Z.Y. (20) ve M.Y. (21), tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gediz’de hırsızlığa 3 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
3 Haziran 2024 Pazartesi 07:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün Gediz ilçesinde meydana geldi. Gediz'de oturan S.M., çarşıya çıkmak üzere sabah saatlerinde evinden ayrıldı. S.M., akşam eve döndüğünde yatak odasında bulunan 3 kol saati, 20 gram bilezik, 1 kolye ve nakit paranın kaybolduğunu fark etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olan S.M., 88 bin lira tutarındaki saat, mücevher ve paraları çalan hırsızların yakalanması için ihbarda bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Kütahya Hırsızlık Büro Amirliği ve Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda eve girip hırsızlık yapan şüphelileri tespit etti. Polis ekipleri, tespit edilen R.Y., Z.Y. ve M.Y. isimli şüphelilerin ikametine operasyon düzenledi. Hırsızlık şüphelileri, çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler R.Y., Z.Y. ve M.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli, bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası