Ege Postası
Geri

Gelecek Partisi İzmir il binası bulundu

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur ve ekibi partinin il binasını buldu. Gelecek Partisi İzmir, HDP İzmir ile komşu oldu. Gelecek Partisi İzmir il binası bulundu
Gelecek Partisi İzmir il binası bulundu
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2020 Çarşamba 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Genel Başkanlığını eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun üstlendiği Gelecek Partisi’nin illerdeki teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Gelecek Partisi İzmir Kurucu İl Başkanı olarak Cem Kavur’un atanmasının ardından kentteki çalışmalarına hız veren Kavur ve ekibi partinin il binasını buldu. Gelecek Partisi İzmir, HDP İzmir ile komşu oldu. Tutulan binanın 2. katında HDP İzmir İl Başkanlığı bulunuyor.

İl binası için Konak İlçesi Çankaya’da bulunan Şair Eşref Bulvarı üzerindeki Tezol İş Merkezi  7. katın tamamını 8. katın ise bir bölümü tutuldu. Yaklaşık 600 metrekare büyüklükte olan binanın tadilatı sürerken açılışının önümüzdeki hafta içinde gerçekleştirileceği belirtildi.

İl yönetim kurulunun belirlenmesinin ise binaya yerleştikten sonra olacağı kaydedildi.

İl Başkanı Kavur, “Bizim için birinci hedef İzmir’in tüm ilçelerinde ivedilikle tabelamızı asmak ve yönetimlerimizi oluşturmaktır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası