Ege Postası
Geri

Gelecek Partisi'nde şok istifa!

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı olarak Hakan Yazar'ın atanmasının hemen ardından partinin İzmir'deki önemli isimlerinden Cem Kavur partiden istifa ettiğini açıkladı.
Gelecek Partisi'nde şok istifa!
Haberler / Politika
27 Ocak 2021 Çarşamba 21:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda sular durulmuyor. Henüz kurulalı bir yıl kadar bir süre olmasına rağmen bugün dördüncü il başkanı atandı. 

Genel Merkez, İzmir İl Başkanlığı görevine Hakan Yazar'ı atadı. Hakan Yazar'ın atandığı haberlerinin hemen ardından Kurucu İzmir İl Başkanı, Kütahya ve Burdur Koordinatörü Cem Kavur, hem partideki görevlerinden hem de partiden istifa ettiğini açıkladı.

Yazılı açıklama yapan Cem Kavur istifasını duyururken sert ifadeler kullandı.

Kavur açıklamasında şunları dile getirdi;

"Kuruluşundan bu yana Gelecek Partisi için büyük emekler ile çalıştım. Kurucu İl Başkanlığımın sonrası, Kütahya ve Burdur Koordinatörü olarak devam ettiğim görevimi, Ekibim ve Ailemin desteği ile buraya kadar getirebilmiş  bulunuyorum. Parti üyeliğim ve mevcut görevimden konuşulanlar ile yapılanların ne yazık ki hiçbir zaman örtüşmediği, disiplin, liyakat ve etik değerlerinin zayıf olduğunu düşünmem sebebi ile istifamı tüm kamuoyuna saygı ile sunuyorum. Hayırlı olsun.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası