Ege Postası
Geri

Gelinlikte moda 3 boyutlu dantel

İzmir, 'IF Wedding Fashion İzmir 2017'- Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na hazırlanıyor. Bu yıl gelinlikte 3 boyutlu dantel, saten ve tafta kumaşların moda olduğu belirtildi.
Gelinlikte moda 3 boyutlu dantel
Haberler / İzmir
18 Kasım 2016 Cuma 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 7- 10 Şubat 2017 tarihleri arasında, 11'inci kez sektör profesyonellerini Fuarİzmir’de buluşturacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde gerçekleştirilen Avrupa’nın en büyük gelinlik, damatlık ve abiye giyim fuarı, IF Wedding Fashion İzmir için hazırlıklar sürüyor. Klasik gelinliklere meydan okuyan yeni model gelinlikler göz kamaştırıyor. Modern ve sofistike görünüm ön planda tutulurken, üç boyutlu danteller dikkkat çekiyor. Masumiyetin rengi beyaz artık gelinliğin tek rengi değil, pastel renkler romantik gelinlerin gözdesi. Zayıf görünmek isteyenler kabarık gelinlikleri değil vücudu saran modelleri tercih ediyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası