Ege Postası
Geri

Genç futbolcu Salih, Köln’de kahraman ilan edildi

Tramvay kazasında ağır yararlanan 11 yaşındaki çocuğa yardımıyla gündeme gelen Almanya Genç Milli Takım futbolcusu Salih Özcan, Köln’de günün konusu oldu.Almanya’nın en büyük bulvar gazeteleri Bild ve Express, Türk gencini manşetlerine...
Genç futbolcu Salih, Köln’de kahraman ilan edildi
Haberler / Dünya
14 Haziran 2013 Cuma 18:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tramvay kazasında ağır yararlanan 11 yaşındaki çocuğa yardımıyla gündeme gelen Almanya Genç Milli Takım futbolcusu Salih Özcan, Köln’de günün konusu oldu.

Almanya’nın en büyük bulvar gazeteleri Bild ve Express, Türk gencini manşetlerine taşıyıp, “Küçük topçunun büyük yüreği”, “Genç milliler arasından çıkan kahraman” başlıklarını kullandı.

Söz konusu gazetelere açıklamalar yapan Salih Özcan kaza anında neler yaşandığını, yaralılara nasıl müdahale ettiğini anlattı. Salih’i hocalarına soran Express gazetesi, “Salih her zaman sorunluluk alan biri. Birileri kavga ediyorsa Salih onları ayırmak için hemen araya girer” açıklamalarına yer verdi.

1. FC Köln U15 takımının da kaptanlığını yapan Salih Özcan, hakkında yayınlanan haberler sonrası, öğrenimini sürdürdüğü Ebeesrealschule okulunda da öğretmenlerinin ve sınıf arkadaşlarının ilgi odağı oldu.

Kaza anını anlatan Salih Özcan, “Yardım etmek için düşünmeye bile fırsatım olmadı. İçimdeki ses beni yaralı çocuğa itti.” dedi. Kırmızı ışık ihlali nedeniyle tramvayın çarptığı çocuğa doktorlar gelinceye kadar Salih ilk müdahaleyi yapmış, yaralı çocuk da ambulans gelene kadar Salih’in elini bırakmamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası