Ege Postası
Geri

Gençel'den şok iddia! 'Ege’de Son Söz için birileri devrede!'

İzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu tepsit edilen, tutuklanarak cezaevine gönderilen ve hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan iddianame hazırlanan Urla Belediye eski Başkanı CHP’li Burak Oğuz’un savcılıkta verdiği ifadedeki şok detaylara Egepostası ulaşmıştı. Dün medyada geniş yer bulan haberle ilgili usta gazeteci Süleyman Gençel’den de şok bir iddia geldi. Oğuz yarın hakim karşısına çıkacak. Duruşma öncesi Gençel, “Birileri bu bilgiye daha önce ulaşıp baskı ile Burak Oğuz’a ilk duruşmada özür diletip ‘Ege’de Son Söz’ ismini yanlışlıkla kullandım dedirteceklerini” iddia etti. 'Ege’de Son Söz için birileri devrede!'
Gençel'den şok iddia! 'Ege’de Son Söz için birileri devrede!'
Haberler / Güncel
13 Şubat 2020 Perşembe 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Urla Belediye eski Başkanı CHP'li Burak Oğuz’un savcılık ifadesinde İzmir’de yayın yapan Ege'de Son Söz internet haber portalı ile ilgili şok ifadeleri İzmir kamuoyunda geniş yer buldu. 

Burak Oğuz sorguda, FETÖ ilişkili şirketlerle ilgili soru karşısında sadece Ege’de Son Söz’ün adını vermişti. 

Kamuoyuna ifadelerin sızmasının ardından 14 Şubat’ta (yarın) Burak Oğuz ilk defa hakim karşısına çıkacak. Yarın görülecek duruşma öncesi usta gazeteci Süleyman Gençel sosyal medya hesabından şok bir iddiada bulundu . Gençel, “Birileri bu bilgiye daha önce ulaşıp baskı ile Burak Oğuz’a ilk duruşmada özür diletip ‘Ege’de Son Söz’ ismini yanlışlıkla kullandım dedirteceklermiş.” İfadelerini kullandı.

Gençel sözlerine söyle devam etti;  

“Gülen Cemaati ilişkisi nedeniyle görevden el çektirilen Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’un ilk duruşması yarın. Oğuz’un iddianamede Ege’de Son Söz adlı internet sitesinin cemaatçi olduğunu vurguladığını Serdar Öztürk dün A3 Haber’de kaleme almıştı. Birileri bu bilgiye daha önce ulaşıp baskı ile Burak Oğuz’a ilk duruşmada özür diletip “Ege’de Son Söz ismini yanlışlıkla kullandım” dedirteceklermiş. AKP’nin hangi ayağı bu işlerin içinde acab? Çok ilginç şeyler olacak.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası