Ege Postası
Geri

Gençler ‘Güvenilir Gıda’ için yarışacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, gıda alanındaki atılımları kapsamında genç iletişimcilere yönelik, "Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor' yarışması başlattı. Bakanlığın, televizyon spotu, radyo spotu, internet ve sosyal...
Gençler ‘Güvenilir Gıda’ için yarışacak
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, gıda alanındaki atılımları kapsamında genç iletişimcilere yönelik, "Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor' yarışması başlattı. Bakanlığın, televizyon spotu, radyo spotu, internet ve sosyal medya uygulamaları, açık hava reklamı ve halkla ilişkiler kampanyası olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirdiği yarışmayla güvenilir gıdaya dair toplumsal bilinç ve farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

Son başvuru tarihi 31 Mayıs Cuma Günü olan yarışma; Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Arı Ürünleri İle Sağlıklı Yaşam Platformu Derneği (BALDER), Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED), Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği (SÜTBİR)’in desteği ve NTV Yeşil Ekran’ın medya sponsorluğunda hayata geçiriliyor.

TÜRKAN ŞORAY DA DESTEK VERDİ

Yarışma jürisinde; iletişim danışmanı Ali Saydam, Medina Turgul DDB Kurucusu Jeffi Medina, kampanya ve reklam direktörü Sadık Ekinci, reklam yazarı Gökhan Akça, yönetmen Nihat Seven, Bersay İletişim Enstitüsü Eğitimler Koordinatörü Prof. Dr. Ali Murat Vural, iletişim danışmanı Bircan Usallı Silan ve Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol yer aldı.

Yarışmanın ödülleri, 26 Haziran 2013 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Bakanlık temsilcileri, sponsor firma temsilcileri, akademisyenler, medya mensupları ve Türk Sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın katılacağı törenle verilecek.

Türkiye genelindeki üniversitelerin iletişim ve güzel sanatlar fakültelerinin ilgili bölümlerinde lisans eğitimi alan öğrencilerin katılımına açık yarışma sonunda toplam 66 bin lira tutarında ödül verilecek. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye www.tarim.gov.tr ve www.geleceginiletisimcileri.com adreslerinden ulaşılabilir.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası