Ege Postası
Geri

Yeteneklisiniz Bademli’de muhteşem final

Bursa Özel Nilüfer Bademli Ortaokulu öğrencileri, ‘Yeteneklisiniz Bademli’ final yarışmasında dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi. Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından hazırlanan yarışma, çok renkli görüntülere sahne olurken,...
Yeteneklisiniz Bademli’de muhteşem final
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Özel Nilüfer Bademli Ortaokulu öğrencileri, ‘Yeteneklisiniz Bademli’ final yarışmasında dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi.

Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından hazırlanan yarışma, çok renkli görüntülere sahne olurken, öğrenciler ilk 3’e kalmak için kıyasıya yarıştı. Yarışmanın jüri ekibinde yer alan Okul Müdür yardımcısı Adem Gök, "Öğrencilerimiz sergiledikleri performanslarla hem seyirciyi, hem de biz jüri üyelerini büyüledi. Böyle bir ortamda seçim yapmak da oldukça zor oldu." dedi.

Yarışmada Beat Box şovuyla ikinci olan 8. Sınıf öğrencilerinden Ekrem Kamaz ise yarışmaya katıldığı için mutlu olduğunu belirterek bu tip etkinliklerini kendisini cesaretlendirdiğini söyledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada Melike Şahin ve Beyza Çolakgil seslendirdikleri İngilizce şarkı ile birinci olurken, okul Wushu kulübü de üçüncü oldu.

Yarışmayı düzenleyen Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı Hüseyin Gülaçtı, kendisine güvenen, topluluk karşısında konuşabilen, yeteneklerini sergileyebilen öğrenciler yetiştirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası