Ege Postası
Geri

Gençlik Parkı modernize ediliyor

Menderes Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı yeni yüzüne kavuşuyor.
Gençlik Parkı modernize ediliyor
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Haziran 2016 Perşembe 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı modernize ediliyor. Kemalpaşa mahallesinde yer alan park, yapılan çalışmalar ile farklı bir görünüm ile vatandaşların hizmetine açılacak. Çalışmaların ağustos ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

7’den 70’e herkes için
Sadece çocukların değil, büyüklerinde düşünüldüğü parkın, 3 bin 700 metrekaresi yeşil alan, 3 bin 280 metrekaresi yapısal alandan oluşuyor. Projenin tamamlanmasının ardından park içerisinde bir adet kafeterya, su oyunlu ve köprülü havuz, normal havuz, dev hayvan figürlü oyuncaklar, aynı anda 250 çocuğun kullanabileceği kapasitede oyun grubu, aydınlatma ve sulama sistemleri yer alacak.


Yeşile önem
Yenileme çalışmaları kapsamında mevcut park içerisinde yer alan yeşil alana dikkat edildi. Alanda bulunan ağaçlara hiçbir zarar gelmeyecek şekilde mimari tasarımı yapılan parktaki tüm ağaçlar korunmuş olup, çalı bitkileri ise sökülerek başka parklara nakledildi.
 
Modern görünüme kavuşturuyoruz
Projenin hızla ilerlediğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizin modern görünüme kavuşması için her alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Gençlik Parkımızı da modernize ederek vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Çalışmalarımız hızla ilerliyor. İnşallah kısa sürede tamamlayarak yeni yüzüyle Gençlik Parkımız çocuklarımıza ve ailelerimize hizmet verecek” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası