Ege Postası
Geri

Gezi Kafe Gazi Kafe oldu

Selçuk Belediye Meclisi 2. Oturumunda Selçuk Gezi Kafe’nin adının Gazi Kafe olarak değiştirilmesine karar verildi.
Gezi Kafe Gazi Kafe oldu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2014 Pazartesi 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk Belediyesi Mayıs ayı meclisi 2. Oturumu yapıldı.  Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün gayrimenkul hisse satışı ve imar ve şehircilik müdürlüğü kamulaştırmaya yönelik talepleri İmar, Hukuk ve Plan – Bütçe Komisyonlarından gelen raporlar doğrultusunda oy birliği ile kabul edildiği Selçuk Belediyesi 2013 yılı kesin hesabı da görüşüldü. Hukuk ve Plan – Bütçe Komisyon’undan gelen rapor doğrultusundaSelçuk Belediyesinin 34 milyon 948 bin TL gelir,  48 milyon 618 bin TL gider ile gerçekleşen 2013 yılı bütçe kesin hesap raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Selçuk Belediyesi Mayıs ayı meclisi 2. Oturumunda ayrıca 5 Mayıs günü yapılan 1. Oturumda Hukuk ve Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edilen Selçuk Gezi Park ve Gezi Kafe’nin isimlerinin Gazi Park ve Gazi Kafe adı verilmesi konusu görüşüldü. AK Parti ve MHP Meclis Gruplarının kabul oyu CHP Meclis Grubunun çekimser oy kullandığı bu isim değişikliği oy çokluğu ile kabul edildi.
14 Mayıs ve Zafer Mahallelerinde yürütülen 1/5000 nazım ve 1/1000 uygulama imar planları revizyonu çalışmalarının sağlıklı ilerlemesi için bitişik nizam yapı adalarında her türlü imar uygulamasının durdurulmasına yönelik madde ise İmar ve Hukuk Komisyonu tarafından rapor hazırlama çalışmaları devam ettiği için haziran meclisine havale edildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası