Ege Postası
Geri

Gezi Parkı olaylarına tepki için oturma eylemi başlattı

Gaziantep’te bir doktor, Gezi Park olaylarına tepki göstermek için tek başına oturma eylemi başlattı.        Kendisini 'Müslüman demokrat' olarak tanıtan doktor Selim Taşdemir, Demokrasi Meydanı’nda...
Gezi Parkı olaylarına tepki için oturma eylemi başlattı
Haberler / Güncel
9 Haziran 2013 Pazar 18:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep’te bir doktor, Gezi Park olaylarına tepki göstermek için tek başına oturma eylemi başlattı.

        Kendisini 'Müslüman demokrat' olarak tanıtan doktor Selim Taşdemir, Demokrasi Meydanı’nda küçük bir çadır kurdu ve dövizler açarak ülke genelindeki protestolara tepki gösterdi. Sokaklarda 'hükümet istifa' diyerek, hükümetin indirilmek istendiğini belirten Taşdemir, haksız talepler sona erene kadar eylemine devam edeceğini ifade etti.

Taşdemir şunları kaydetti: "Eylemimin amacını, sesimi Türkiye’ye duyurmak istiyorum. İnsanlar vurarak, kırarak, çatışarak bir yere varamaz. İnsanlar düşüncelerini özgürce ifade ederek, barışı sağlayabiliriz. Düşüncelerimizi birbirimizle özgürce paylaşmalıyız. Memleketimizin barışı ve huzuru için çatışmaya gerek yok. Sadece konuşalım. Memleketimizde bir seçim yapıldı ve hür irademizle seçmiş olduğumuz hükümet iktidara geldi. Şu anda sokaklarda 'hükümet istifa' diyerek, hükümeti indirmek istiyorlar. Bu bir haksızlıktır.”

    Seçimle gelmiş bir hükümetin ancak seçimle gitmesi gerektiğini vurgulayan Taşdemir, “Seçtiğimiz hükemete verdiğimiz oylar ve hür irademiz gasp edilmiş olacaktır. Bunu kabul edemeyiz. Sesimizi duyurmamız lazım. İnsanlar seslerini duyurur ve konuşurlarsa çatışma olmayacaktır. Ülkemizin geleceği bizim için her şeyden önemlidir. Sadece Türk bayrağımı alarak buraya geldim ve bu eylemi başlattım. Bu haksız talepler sona erene kadar bu eylemimi sürdüreceğim.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası