Ege Postası
Geri

Kafasından vurularak öldürülen kadın toprağa verildi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde evinde kafasından silahla vurularak ölmüş olarak bulunan Fatma İkibaş'ın (57) cenazesi toprağa verildi. İkibaş'ı eşinin öldürdüğü öne sürülürken "Bu da karımın kefen parası olsun." yazılı not...
Kafasından vurularak öldürülen kadın toprağa verildi
Haberler / Güncel
9 Haziran 2013 Pazar 17:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in Karabağlar ilçesinde evinde kafasından silahla vurularak ölmüş olarak bulunan Fatma İkibaş'ın (57) cenazesi toprağa verildi. İkibaş'ı eşinin öldürdüğü öne sürülürken "Bu da karımın kefen parası olsun." yazılı not ve 400 TL para bulundu.

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında, Zaim Ağa Caddesi'nde yaşandı. Fatma İkibaş'ın eşi İbrahim İkibaş ile birlikte yaşadığı evden silah sesi geldiğini duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, defalarca çalmasına rağmen kapı açılmayınca çilingir yardımıyla eve girdi. Polis ekipleri, içeriye girdiklerinde Fatma İkibaş'ın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, İkibaş'ın kafasından silahla vurularak öldüğü belirlendi. Olay yerinde kadının eşi tarafından bırakıldığı öğrenilen, "Bu da karımın kefen parası olsun." yazılı bir not ve 400 TL para bulan ekipler, İbrahim İkibaş'a ulaşmaya çalıştı. Ancak kayıplara karışan İbrahim İkibaş henüz yakalanamezken Cinayet Bürosu ekipleri adamın peşine düştü.

Fatma İkibaş ile kocası İbrahim İkibaş'ın bir süre önce boşandıkları daha sonra ise yeniden evlendikleri ileri sürüldü. İlk eşinden bir kızı olan ve İbrahim İkibaş ile 5 yıl önce evlenen Fatma İkibaş'ın cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Menderes ilçesi Oğlananası köyünde toprağa verildi. Cinayet Bürosu ekipleri zanlı koca İbrahim İkibaş'ı yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası