Ege Postası
Geri

Yetenekli öğrencilere gitar, bağlama, keman, davul, klarnet ve org verildi

Seydişehir Kaymakamlığı’nca gerçekleştirilen 'Yeteneklerimi Keşfediyorum' projesi kapsamında merkez, kasaba ve köylerden seçilen müziğe yetenekli 182 öğrenciye müzik aletleri teslim edildi.        Hükümet...
Yetenekli öğrencilere gitar, bağlama, keman, davul, klarnet ve org verildi
Haberler / Güncel
9 Haziran 2013 Pazar 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seydişehir Kaymakamlığı’nca gerçekleştirilen 'Yeteneklerimi Keşfediyorum' projesi kapsamında merkez, kasaba ve köylerden seçilen müziğe yetenekli 182 öğrenciye müzik aletleri teslim edildi.

        Hükümet Konağı önünde düzenlenen teslim programına, Kaymakam Tuncay Sonel, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Garnizon Komutanı Vekili Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Yunus Çengeloğlu, Emniyet Müdürü Yahya Günay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşegül Candan Harmankaya, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

        Törende bir konuşma yapan Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, “Müzik, spor ve görsel sanatlarda merkez, kasaba ve köylerde başarılı, yetenekli çocuklarımız beden eğitimi, müzik ve resim öğretmenlerimiz tarafından belirlendi. Her dalda başarılı, yetenekli fakat imkansızlıklar içinde olan çocuklarımıza ve gençlerimize ulaşarak onlara destek veriyoruz. İnşallah ileriki yıllarda bu çocuklarımızın içerisinden milli sporcular, ressamlar ve sanatçılar çıkacak.” dedi.

        Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ise bu projelerin çocukların yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Konuşmalardan sonra gitar, bağlama, keman, davul, klarnet, org gibi müzik aletleri öğrencilere dağıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası