Ege Postası
Geri

Yelkencilerden tencere-tavalı eylem

Taksim Gezi Parkı’ndaki eylemlere destek vermek isteyen bur grup yelkenci, İstabul Boğazı'nda tencere ve tavalarla eylem yaptı. Kadıköy Kalamış İskelesi’nden hareket eden 30 yelkenli Türk bayraklarıyla Beşiktaş’a doğru hareket etti....
Yelkencilerden tencere-tavalı eylem
Haberler / Güncel
9 Haziran 2013 Pazar 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taksim Gezi Parkı’ndaki eylemlere destek vermek isteyen bur grup yelkenci, İstabul Boğazı'nda tencere ve tavalarla eylem yaptı.

Kadıköy Kalamış İskelesi’nden hareket eden 30 yelkenli Türk bayraklarıyla Beşiktaş’a doğru hareket etti. Gezi Parkı protestocularına destek veren yelkenciler Beşiktaş’taki Başbakanlık çalışma ofisi karşısında bir süre bekledi. Yelkencilerin ofis önünde durduğu sırada deniz polisinin de güvenlik önlemi aldığı görüldü. Dolmabahçe’de bir süre tencere, tava ve korna çalan yelkenciler, ‘Her yer Taksim, her yer direniş’ şeklinde slogan attı. ‘Yelkenler fora, Gezi yanındayız’, ‘Çapulcuyuz’, ‘Diren Gezi Parkı’, ‘Çapulcu yelkenciler’ yazılı pankart açan yelkenciler, denizcilikte rakibini protesto etmek için çekilen kırmızı bayrak ve Türk bayraklarını göndere çekerek, geldikleri yere doğru gitti.

Gezi Parkı eyleminde protestocuların yanında olduklarını ifade eden yelkenci gruptan Reha Tokgöz, “Doğa ağacıyla, toprağıyla bir bütündür. Tekneci, denizci arkadaşlarımız Gezi Parkı katliamına sessiz kalmadılar. ‘Yelkenler fora! Gezi Parkı yanındayız’ diyerek yol aldılar. Yarışlarda rakibini protesto etmek amacıyla açılan kırmızı bayrak ve Türk bayrakları ile bu olayı protesto ettiler.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası