Ege Postası
Geri

Gökçek Ankara'yı örnek gösterdi, İzmir'i bombaladı!

Sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla olay yaratan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mithatpaşa Altgeçidi projesi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi. Altgeçit tartışmasına Gökçek de dahil oldu
Gökçek Ankara'yı örnek gösterdi, İzmir'i bombaladı!
Haberler / Politika
2 Eylül 2017 Cumartesi 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medyadaki yorumları büyük yankı uyandıran ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik eleştirileri ile adından söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden Mithatpaşa Altgeçidi Projesi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yüklendi.

 

Ankara'da yapımı yaklaşık bir ayda tamamlanan "35 Gün Altgeçidi"ni Türkiye'ye örnek gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapımı süren ve inşaatı ikinci seneyi geride bırakan Mithatpaşa Taşıt Altgeçidi Projesi'nin tamamlanamadığını aktardı.

 

DOĞAN GÜNDEME TAŞIDI, GÖKÇEK ANKARA'YI ÖRNEK GÖSTERDİ

Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde açıklama yapan ve projenin üç ihaleye karşın tamamlanamadığını belirterek çeşitli eleştirilerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti'li Bilal Doğan'ın sözlerini alıntılayan Gökçek, medyada yer alan haberleri de takipçilerinin dikkatine sundu. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası