Ege Postası
Geri

Goncalı öğrenciler el işi sanatlarını sergiledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca kreş öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları el işi çalışmalarını sergiledi. Serginin açılışını yapan Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Berat Cıbır, başarılı öğrencileri tebrik etti....
Goncalı öğrenciler el işi sanatlarını sergiledi
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca kreş öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları el işi çalışmalarını sergiledi. Serginin açılışını yapan Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Berat Cıbır, başarılı öğrencileri tebrik etti.

    Özel Gonca kreşte öğrenim gören 4-5 yaş öğrencileri el hünerlerini Abdi İpekçi sergi salonunda velilerin ve Ereğli halkının beğenisine sundu. Saat 12.00'de gerçekleştirilen açılışa Yıldırım Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı, Yıldırım Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Sarısoy, Erdemir Güzel Sanatlar Müdürü Berat Cıbır, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

    Serginin açılışını Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Berat Cıbır yaptı. Açılış sonrasında sergiyi gezen davetliler öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Berat Cıbır da sergiyi çok beğendiğini ve ortaya çıkan el işi çalışmalarının kendisini oldukça etkilediğini kaydetti.

    Sergi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Özel Gonca Kreş Müdürü Rahşan Yılmaz "Öğrencilerimiz yıl boyunca çeşitli el işi sergisi yaptı. Bugün burada da bu çalışmaları sergiliyoruz. Öğrencilerimiz kadar bizler de çok mutluyuz." dedi.

    Sergi de öğrenciler Erdemir Güzel Sanatlar Müdürü Berat Cıbır'a çiçek takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası