Ege Postası
Geri

Göz-Göz, Şanlıurfaspor'a hiç yenilmedi

TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü Şanlıurfaspor ile Atatürk Stadı'nda karşılaşıcak Göztepe, rakibine şu ana kadar hiç yenilmedi.
Göz-Göz, Şanlıurfaspor'a hiç yenilmedi
Haberler / Spor
15 Eylül 2016 Perşembe 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şanlıurfaspor ile TFF 1'inci Lig ve 2'nci Lig'de 6 defa karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar 3'er galibiyet ve beraberlik elde etti. İlk olarak sarı yeşillilerle 2009-2010 sezonunda 2'nci Lig Yükelme Grubu'nda karşılaşan Göztepe İzmir'deki maçı 1-0 kazanıp, deplasmandan ise 1-1'lik eşitlikle döndü. Şanlıurfaspor ile bu kez 2012-2013'te TFF 1'inci Lig'de yolları kesişen Göztepe her iki müsabakayı da kayıpsız geçmeyi bildi.

Sezonun ilk yarısında dış sahada Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe, Atatürk Stadı'nda da maçı 4-0 kazandı. Yine geçen sezon karşı karşıya gelen iki ekibin maçlarında kazanan çıkmadı. Göztepe, içeride ve dışarıda Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı. Rakibin ağlarına 10 gol bırakan Göztepe, kalesinde sadece 3 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk, Bayıkesirspor yenilgisinin ardından Şanlıurfaspor maçını mutlaka kazanacaklarını dile getirerek, taraftardan destek istedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası