Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da primler haftaya

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezona oynadığı ilk iki maçı kazanarak başlayan Karşıyaka'da Tuzlaspor galibiyetinin primlerinin önümüzdeki hafta ödeneceği öğrenildi.
Karşıyaka'da primler haftaya
Haberler / Spor
15 Eylül 2016 Perşembe 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen hafta Tuzla karşılaşması öncesi Bugsaşspor deplasmanının galibiyet primi olarak futbolculara 2'şer bin TL dağıtarak moral aşılayan yönetimin bayram haftasının da etkisiyle yine 2 bin TL olarak açıklanan primi bu kez gecikmeli dağıtacağı belirtildi.

Karşıyaka, Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyip puan silme cezası almamak için 19 Eylül Pazartesi gününe kadar 268 bin TL borcu kapatarak mali, hukuki, sportif, idari ve altyapı kriterlerini tamamladığına dair evrakları Futbol Federasyonu'na teslim etmek zorunda. Yönetimin bu konuda alacaklı isimlerle pazarlığı sürüyor. Ligde cumartesi günü Afyon'da oynanacak Ankaragücü deplasmanı, ev sahibi ekibin cezası nedeniyle yalnız Karşıyaka taraftarına açık olacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası