Ege Postası
Geri

Göz-Göz eczacıları ağırladı

İzmir Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tuncay Sayılkan ve Yönetim Kurulu Göztepe Spor Kulübünü ziyaret etti. Sayılkan’a CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ecz Ali İhsan Yıldız da eşlik etti.
Göz-Göz eczacıları ağırladı
Haberler / Yerel Politika
11 Kasım 2013 Pazartesi 18:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Göztepe gençlik yıllarımdan itibaren benim sevdamdır diyen Sayılkan ilk olarak Göztepe Müzesini gezdi. Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, Taraftar’dan Sorumlu Başkan Ahmet Dündar ve kulüp yöneticilerinin bilgilendirme yaptığı gezinin ardından eczacılara isimlerinin yazılı olduğu formalar hediye edildi.

Toplantı odasında devam eden ziyarete SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili de katıldı.

Göztepe Spor’un İzmir tarihinde büyük bir yeri olduğunu belirten Sayılkan: Göztepe Spor’un bu yıl ligde çok başarılı olduğunu bu başarının arkasında büyük bir ekip çalışmasının olduğu her halinden bellidir. Özellikle Başkan Hüseyin Altınbaş’ın takımın motivasyonunu devamlı yüksek tuttuğu gözlerden kaçmıyor. Sizlerin de huzurunuzda kendisini tebrik etmek isterim. Göz-Göz böyle güzel bir başkan ve taraftarla her başarıyı elde edecektir” dedi. 

İzmir Eczacı Odası’na bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirten Başkan Altınbaş şu ifadelerde bulundu: “Göztepeliyim diyen herkes Göztepe’dir diyerek çıktık yola. Buradan baktığımızda herkes kendi gibi görüyor takımımızı bu çok önemli. İnsanlar gerçekten çok fadekar olarak Göztepe için çalışıyor. İşte sizin gibi kurumların ziyaretleriyle büyüyor güçleniyoruz. Dediğiniz gibi başarılı bir sezon yaşayan Göztepe İzmir için bir şans. Ve bizi mutlu eden İzmirlilerin bunun farkında olması. Göztepe’nin güçlenmesi demek İzmir’in güçlenmesi demektir.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası