Ege Postası
Geri

Akay'dan net mesaj: Vallahi de billahi de...

AK Parti İzmir İl Başkanlığı 30 ilçede belediye başkanlığına talip olan aday adaylarına eğitim verdi. İl Başkanlığı aday adaylarından günde en az 30 ev ziyareti yapmalarını istedi. Her aday adayının yanında saha çalışması esnasında kadın kollarından,gençlik kollarından ve ilçe yönetiminden birer ismin olması yönünde talimat verildi.Toplantının kapanışında konuşan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Vallahi de billahi de hiçbir aday belli değil. Kimse benim arkamda ‘bu var’ ‘şu var’ demesin” dedi.
Akay'dan net mesaj: Vallahi de billahi de...
Haberler / Yerel Politika
11 Kasım 2013 Pazartesi 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ  -AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 30 ilçede belediye başkanlığı koltuğuna talip olan 155 aday adayına yönelik eğitim toplantısı düzenledi.Balçova Termal Otel’de gerçekleşen toplantıda aday adaylarına seçim hukuku, sandık çalışmaları, sosyal medya kullanımı, halkla ilişkiler, ortak dil, 35 proje gibi konularda eğitim verildi.

AK PARTİ İZMİR'DE ADAY ADAYLARINA EĞİTİM-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

YAPAMAYACAĞINIZ PROJELERİ HALKA ANLATMAYIN

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda İl Başkan Yardımcıları Atilla Kaya, Mahmut Badem, Nazmi Kalyoncu,Kenan Çakar ve Refik Uzun aday adaylarına önemli talimatlar verdi.Toplantıda aday adaylarına afiş ve broşürün yasak olduğu hatırlatıldı, abartmadan kartvizit dağıtabilecekleri ifade edildi. Aday adaylarından ayakları yere basan projeleri vatandaşa sunmaları istenirken, “ Yapamayacağınız projeleri halka anlatmayın. Projelerinizi parti süzgecinden geçirin. İlçe teşkilatıyla paylaşın ”denildi.

HER ADAYIN YANINDA 3 KİŞİ OLACAK
Aday adaylarından  günde en az 30 ev ziyareti yapmaları istendi. Her aday adayının yanında saha çalışması sırasında kadın kollarından, gençlik kollarından ve  ilçe yönetiminden birer ismin olması talimatı verildi.

AKAY:VALLAHİ DE BİLLAHİ DE BELLİ DEĞİL

Toplantının kapanış konuşmasında kürsüye gelen İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “ Vallahi de billahi de hiçbir aday belli değil. Kimse benim arkamda ‘bu var’ ‘şu var’ demesin. Adaylarımızın kararını Başbakanımız verecek” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası