Ege Postası
Geri

Sağlam esnafı geziyor!

Karşıyaka'nın CHP'li kadın belediye başkan aday adayı Günsel Sağlam 7/24 seçim gezilerine devam ediyor.
Sağlam esnafı geziyor!
Haberler / Yerel Politika
11 Kasım 2013 Pazartesi 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka ve Alaybey Çarşı esnafı ziyaretleri sonrası bu kez de ilçenin bir başka önemli ve kalabalık mahallelerinin başında gelen Bostanlı'da esnaf ile buluşan Günsel Sağlam, önce esnafın sorunlarını dinledi ardından da projelerini anlattı. Belediye Başkanı seçildiği takdirde ilçede çarşılara yönelik kayda değer ciddi adımlar atacaklarını ve özellikle de “Çarşı Yenileme Projesini” hayata geçireceklerini hem esnafın hem de tüketicinin temel sorunlarını çözmek için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Bostanlı esnafının özellikle belediye ile her zaman iletişim içinde olmak istediğini ayrıca seyyarın da önüne geçilmesi konusunda talepleri olduğunu ifade eden CHP'li Sağlam, bu konuda gerekli hassasiyetin kendileri tarafından gösterileceğinin altını çizdi.

“Karşıyakalıların Kadın Başkan Talepleri Olduğunu Görüyorum.”

İlçede bir kadın belediye başkanı olması yönünde beklentinin büyük olduğunu da gözlemlediğini anlatan Avukat Günsel Sağlam “Her gittiğimiz yerde bu konuda talep olması beni çok mutlu ediyor ve güç veriyor. Halkımızda Karşıyaka'ya bir bayan başkan olması temennisi var. Sanırım bunda da kadın hassasiyeti büyük önem taşıyor. Kadının özellikle temizliğe bakış açısı, daha detaycı oluşu ve naif bir tutum sergilemesinin bunda büyük etkisi var diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

“Bir Karşıyakalı Olarak İlçeme Daha Büyük Hizmetler Vermeye Hazırım”

Bostanlı'da Şehitler Bulvarı, Cemal Gürsel Caddesi ve muhtelif ara sokaklardaki esnaf ve mekanları ziyaret eden Günsel Sağlam'a vatandaşlar da kayıtsız kalmadı. Hem esnaf hem de vatandaşla konuşan Günsel Sağlam projelerini tanıttı. Kendinin de bir Karşıyakalı olduğunu hatırlatan Sağlam, “İlçemi yakından tanıyorum. Burada okudum burada hayata atıldım. Meslek ve siyasi hayatıma burada yön verdim. 10 yıllık meclis üyeliğim süresince Karşıyaka'ma hizmet için çalıştım. Şimdi de sizlerin desteği ile belediye başkanı seçilirsem Karşıyaka'ya daha büyük hizmetler vermek için uğraşacağım. Halkımızla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum.” dedi.

Genç, dinamik, güleryüzlü ve donanımlı CHP Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı, ilçedeki tüm çarşı esnafını ziyaret edeceğini, projelerini anlatacağını 7/24 yollarda olacağını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası