Ege Postası
Geri

Göz – Göz’den Yıldız’a destek forması

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, Taraftar’dan Sorumlu Başkan Ahmet Dündar ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi.
Göz – Göz’den Yıldız’a destek forması
Haberler / Yerel Politika
8 Kasım 2013 Cuma 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İlk önce Göztepe Müzesini Taraftar’dan Sorumlu Başkan Ahmet Dündar eşliğinde gezen Yıldız ve ekibi daha sonra Göztepe Spor Kulübü Başkanı Altınbaş’la uzun süre sohbet etti.

“GÖZTEPE’NİN YERİ, TARİHİYLE DURUŞUYLA AYRI BİR ÖNEME SAHİP”

Yıldız: “Spor kulüpleri arasında Göztepe’nin yeri, tarihiyle duruşuyla ayrı bir öneme sahip. Karabağlar ilçesinde oldukça fazla tarartarı ve seveni var. Benim oğlum da koyu bir Göztepe Spor taraftarıdır. Çok küçük yaşlardan itibaren Göztepe sevgisiyle büyüdü. Hafta sonları hiçbir maçını kaçırmazdık” dedi.
Sohbette aday adaylık sürecini anlatan Yıldız, kendisini tanıtarak Karabağlar projelerini Altınbaş ve diğer Kulüp Yöneticileri ile paylaştı. Ayrıca belediye başkanı olduğu takdirde Göztepe Spor Kulübü ile dayanışarak çeşitli ortak sporsal faaliyetler yapabileceklerini belirtti.



YILDIZ’A ALTINBAŞ’TAN FORMA HEDİYESİ

Göztepe Spor Kulübü tarafından sevgiyle karşılanan Yıldız’a görüşme sonrası Başkan Altınbaş tarafından isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi.

GENÇ DİNAMİK TARAFTAR YILDIZ’IN ARKASINDA
Göztepe Spor Kulübü Taraftar’dan Sorumlu Başkan Ahmet Dündar, Yıldız’a desteğini açıklayarak, Göztepe Spor Kulübü ve taraftarı olarak sevgili Ali İhsan Bey Partisi CHP tarafından aday gösterilmesi durumunda genç ve dinamik ekibiyle seçimleri kazanabilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.
Görüşme, hatıra fotoğrafları çekiminin ardından sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası