Ege Postası
Geri

Göztepe Başkanı Sepil şimdi de başka bir İzmir takımına talip

GÖZTEPE'nin yeni başkanı Mehmet Sepil, profesyonel takımlarını devretmeyi planlayan Konak Belediyespor'a talip oldu. Konak Belediyespor Başkanı Rıdvan Tekin, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi, Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi ve Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden takımların yarışmacı haklarını satışa çıkardıklarını hatırlatarak, "Üç profesyonel takımımız için Göztepe ile bir görüşmemiz olduğu doğru. Durum önümüzdeki günlerde netleşir" dedi.
Göztepe Başkanı Sepil şimdi de başka bir İzmir takımına talip
Haberler / Spor
19 Haziran 2014 Perşembe 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Tekin, Konak'ın ülkezimi kadın futbolunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeyi sürdüreceğini dile getirdi. Bergama Belediyespor'un Konak Belediye'nin kadın basketbol, Altay'ın ise kadın hentbol takımına talip olduğu öne sürüldü. Daha önce erkek voleybol takımı için nabız yoklayan Tevfik Fikret Lisesi, kadın basketbol için yetkililerde görüşme yapan Altınordu kulübün borçları nedeniyle geri adım attı. Konak Belediyespor'un toplam borcunun 3 milyon 300 bin TL civarında olduğu kaydedildi.

OKERMAN FENERBAHÇE'DE 

Konak Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Anterönü Erman Okerman, yeni sezon öncesi Fenerbahçe'yle anlaştı. Daha önce A Milli Takım teknik heyetinde de görev yapan Okerman, Kanarya'da Polonyalı Başantrenör Jacek Winnicki'nin yardımcısı oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası