Ege Postası
Geri

Göztepe'den Barış ve İrfan'a kanca

Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor'dan orta saha Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna dahil edip Alanyaspor'dan sağ bek Gassama ve Fransa'nın Caen takımından stoper Damien Da Silva'yla el sıkışan Göztepe, Bursasporlu Barış Yardımcı ile Başakşehirli İrfan Can'a kanca attı.
Göztepe'den Barış ve İrfan'a kanca
Haberler / Spor
25 Haziran 2018 Pazartesi 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağ bekte görev yapan Barış'ı Bursaspor'dan istediği öğrenilen sarı-kırmızılıların yeşil-beyazlı yönetimden olumlu yanıt aldığı vurgulandı. Bursa medyasında çıkan haberlerde Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın, "Göztepe Barış'ı bizden resmen istedi" ifadeleri yer aldı. İki sağ beki Sabri ve Tanju'yla vedalaşan İzmir ekibinin defansın sağını Gassama-Barış ikilisiyle doldurmayı planladığı kaydedildi. 

Dudulluspor'da futbol yaşamına başlayan 25 yaşındaki futbolcu Kartalspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşa altyapılarında forma giydikten sonra 2011 yılında Hatayspor'da profesyonel oldu. Menemen Belediyespor  ve Gazigantepspor'da da top koşturan Barış, geçen sezon başında Bursaspor'a imza attı. Barış, 2017-18'de Bursaspor'da 31 Süper Lig maçına çıkıp 1 gol attı. Yerli futbolcularla temaslarını sürdüren Göztepe'nin Medipol Başakşehir forması giyen orta saha İrfancan'ı kiralamak istediği bildirildi. Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın kadrosunda görmeyi çok istediği İrfan için Başkan Mehmet Sepil'in Başakşehir yönetimiyle bir görüşme yapacağı kaydedildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası