Ege Postası
Geri

Göztepe'den Manisaspor'a övgü

TFF 1'inci Lig'de pazartesi günü Manisaspor ile 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya, iki kulüp arasında esen dostluk rüzgarlarının Türkiye'ye örnek olması gerektiğini söyledi.
Göztepe'den Manisaspor'a övgü
Haberler / Spor
24 Eylül 2016 Cumartesi 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manisaspor'un kardeş kulüpleri olduğunu belirten Papatya, "Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve yönetim kurulu pazartesi günkü maçta taraftarımıza kale arkasında 3750 kişilik yer ayırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Geçen sezon da maçlarımızı Manisa'da oynarken Manisasporlular'ın büyük desteğini aldık. 

Manisa Emniyet Müdürlüğü de iki takım taraftarının kardeşliğini iyi biliyor. Bu nedenle Manisaspor-Göztepe maçı karnaval havasında geçecek. Maçtan önce ve sonra kentte çok güzel görüntüler oluşacak" diye konuştu.

Karşılaşma öncesi Abdullah Mergen'in fikriyle her iki takım oyuncularını yemekte toplamayı planladıklarını ancak kupa maçları nedeniyle bu organizasyonu yapamadıklarını belirten Papatya, "İkinci yarıdaki karşılaşmada teknik ekip ve futbolcuları yemekte bir araya getireceğiz. Türkiye'de yine bir ilke imza atacağız. Geçen sezon Manisaspor'un şampiyonluğuna çok sevindik. Bu sezon da umuyoruz ki istedikleri yerde olurlar" dedi. 

Papatya, Mergen'in de çok iyi başkan olduğunu ifade ederek, "Abdullah Başkan her zaman yapıcı yönüyle Türk futbolunda yer aldı. Kendisinin bana Manisa Kebabı borcu var, pazartesi günü umarım yemeği ısmarlar" ifadelerini kullandı. Öte yandan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de sakat stoper Emre Can ve orta saha Salim İyik forma giyemeyecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası