Ege Postası
Geri

Göztepe kritik virajda

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Bandırmaspor'la 3-3 berabere kalan Göztepe yarın üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Adana Demirspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak.
Göztepe kritik virajda
Haberler / Spor
24 Kasım 2016 Perşembe 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Göztepe'de Bandırmaspor randevusunda kırmızı kart gören sol kanat Halil Akbunar, orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz ve sol bek Mehmet Erdem forma giyemeyecek. 

Yine aynı maçtan sakatlanan Lokman ve Doğa da Adana'da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Sağ arka adalesinde ödem oluşan savunma oyuncusu Gençer'in durumu ise maç saatinde netleşecek.

İyileşen sol bek Tanju ve stoper Emre Can'ın oynayabilecek durumda olduğu bildirilirken Teknik Direktör Okan Buruk, zirve yolunda çok kritik bir sınavın kendilerini beklediğini söyledi. Demirspor'un son üç haftada galip gelemediğini hatırlatan Buruk, "Adana deplasmanları her zaman zor geçmiştir. Taraftarlarının desteği ile bizi yenip, çıkışa geçmek isteyeceklerdir. Önemli eksiklerimiz olmasına rağmen, istediğimizi alarak İzmir'e döneceğiz" dedi. Rakibini son 11 karşılaşmada yenemeyen Göztepe 22 puanla 3'üncü, Adana Demirspor ise 12 puanla 11'inci sırada yer alıyor. Geçen sezon oynanan iki maçı 3-1 ve 2-1'lik skorlarla Adana Demirspor kazanmıştı.

Göztepe, kaleci Eren'i profesyonel yaptı

Göztepe, altyapısından yetiştirdiği kaleci Eren Bilen'i profesyonel yaptı. 

Bir süredir A takımla antrenmanlara çıkan ve U21 takımının kalesini koruyan 16 yaşındaki file bekçisi, 2019'un mayıs ayına kadar sözleşme imzalandı. 

Başkan Vekili Talat Papatya'nın da katıldığı imza töreninde konuşan Eren Bilen, "Altyapısında futbola başladığım Göztepe'de profesyonel olma şansını yakaladığım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Tek hedefim kulübümde uzun yıllar forma giymek" dedi. 

Eren, son olarak U17 Milli takımının Amerika'da katılacağı özel turnuva için kadroya davet edilmişti.

Hentbolde Göztepe, Hurry-Up'a kilitlendi

Eerkekler Hentbol Süper Ligi'nde dün, cezası nedeniyle seyirci desteğinden yoksun çıktığı müsabakada MYK Hentbol Kulübü'nü 24-22 mağlup eden Göztepe'de gözler cumartesi günü JMS Hurry-Up ile Hollanda'da oynanacak Challenge Cup 3'üncü tur rövanş maçına çevrildi. 

Hentbol Şube Sorumlusu Deniz Durmaz, MYK galibiyetiyle moral bulduklarını belirterek, "Cumartesi günü TSİ 22.00'de tarihimiz açısından kritik bir sınava çıkacağız. İzmir'deki ilk karşılaşmayı 22-20 kazanarak avantaj yakaladık. Rövanşı da alarak İzmir'e mutlu dönmek istiyoruz. Hurry-Up kulübü, taraftarlarımıza 350 kişilik bilet tahsis etti. Onların desteği ile turu geçeceğimize inanıyorum" dedi. 

Deniz Durmaz, sol elinde ödem oluşan ve MYK maçında forma giyemeyen kaptan Gökhan Örnek'in tedavisinin sürdüğünü de sözlerine ekleyerek, "Gökhan'ı Hurry-Up randevusuna yetiştirmeye çalışıyoruz. Umarım tedaviler sonuç verir ve kaptanımız sahadaki yerini alır" ifadesini kullandı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası