Ege Postası
Geri

Göztepe play off şansını mucizelere bıraktı

PTT 1'inci Lig'de geçen hafta İzmir derbisinde ezeli rakibi Karşıyaka'yı 2-0 mağlup ederek play off yolunda umutlanan Göztepe, Samsun deplasmanında umduğunu bulamadı.
Göztepe play off şansını mucizelere bıraktı
Haberler / Spor
15 Nisan 2016 Cuma 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hafta içi mesaisinde dün kendisi gibi 37 puanı bulunan ilk 6 yarışındaki en önemli rakiplerinden Samsunspor'a konuk olan sarı kırmızılı ekip, iki penaltı golüyle mağlup oldu. 11'inci sıraya gerileyerek bitime 5 maç kala play off şansını mucizelere bıraktı. Göztepe 2-1'lik mağlubiyetle Giresunspor, Vartaş Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor'un kayıp yaşadığı haftada eline geçen fırsatı da değerlendirememiş oldu.  

Son 5 haftada Boluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor'la evinde, 1461 Trabzon ve Multigroup Alanyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Deplasmanda son olarak ligin 13' haftasında Boluspor'u Bolu'da mağlup etmeyi başaran sarı kırmızılı takım, daha sonra çıktığı 8 deplasmanda galibiyet yüzü göremedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Vartaş Elazığspor ve Balıkesirspor'la berabere kalıp Kardemir Karabükspor, Giresunspor, Kayseri Erciyesspor, Adana Demirspor ve son olarak Samsunspor'a yenilen Göztepe bu periyotta tam 21 puan kaybetti. 

HAKEME BÜYÜK TEPKİ

Samsunspor karşısında iki penaltı golüyle mağlup olan Göztepe'de maçın hakemi Bülent Birincioğlu'na büyük tepki var. İki penaltı kararının da ağır olduğunu belirten teknik heyet, Samsunsporla oynadıkları böylesine kritik bir maça Trabzon Bölgesi'nden Birincioğlu'nu atayan Merkez Hakem Kurulu'nun yanlış hata yaptığını savundu. 

Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio da Birincioğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Takımının sergilediği futboldan son derece memnun olduğunu dile getiren Aurelio, "Futbolcularım 90 dakika boyunca aslanlar gibi mücadele etti. Gerçek Göztepe budur. Samsunspor'u da kutlarım. Ancak hakem Bülent Birincioğlu direkt maçın sonucuna etki edecek düdükler çaldı, kazanmamız zordu" dedi. 

ÜÇ ÖNEMLİ KAYIP

Göztepe, Samsunspor'a yenilerek play off yarışında yara alırken, Samsun deplasmanında 3 puanın yanı sıra 3 da önemli futbolcusunu kaybetti. Sarı kırmızılı takımda dördüncü sarı kartını gören orta saha oyuncuları Emre ve Kerem'in yanı sıra 90+4'üncü dakikada hakeme itirazdan direkt kırmızı kart gören Gökhan Karadeniz, pazartesi günü İzmir'de oynanacak Boluspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. 

Sağ arka adalesinde sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Özgür İleri'nin de bu maça yetişmesinin zor olduğu bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası