Ege Postası
Geri

Göztepe'ye Yiğido'dan Leandrinho golü

Yeni sezon öncesi forvete yabancı bir golcü daha almayı amaçlayan Göztepe, Denizlispor'un gözden çıkardığı Brezilyalı Leandrinho'yu son dakikada elinden kaçırdı.
Göztepe'ye Yiğido'dan Leandrinho golü
Haberler / Spor
23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün Denizlisporlu yöneticilerle görüşerek ayrılmak istediğini bildiren Brezilyalı futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçen kurmaylar bonservis pazarlığı için Denizlispor'un kapısını çalmaya hazırlanırken, son anda devreye giren Sivasspor, Leandrinho'yu kaptı. Yeni sezonda PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi vereceği rakibinden ilk golü yiyen sarı-kırmızılılar, "Bu işler transferin doğasında var. Herkes için hayırlısı olsun" yorumunu yaptı.

Denizlispor formasıyla geçen sezon 29 maçta 17 gol 5 asistlik bir perfomans sergileyerek yeşil-siyahlı takımın lige tutunmasında önemli rol oynayan Leandrihno'nun 2 yıllık sözleşme imzaladığı ve yarın Kızılcahamam kampına katılacağı bildirildi. Diğer yandan menajerler, Göztepe yönetimine Adana Demirspor'dan ofansif orta saha Anıl Taşdemir'i de önerdi. Önceliği golcü ve stoper transferine veren Göz-Göz, şimdilik Anıl'a soğuk bakıyor. Süper Lig ve 1. Lig'de pek çok kulüpte forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, profesyonel kariyerine 2004'te Göztepe'de başlayıp 2006'da sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası