Ege Postası
Geri

Güç birliği için bir aradalar: Karşıyaka tek vücut

Kent ile ilgili yeni ve devam eden yatırımları değerlendirmek, resmi kurumlar arasındaki koordinasyonu sağlamak için kolları sıvayan Karşıyaka’nın üst protokolü, yeni dönemin ilk buluşmasında bir araya geldi. Başkan Akpınar “Bu dayanışmamızı hiçbir zaman bozmayacağız çünkü bu ülkenin insanları güzel hizmetler hak ediyor” dedi. Güç birliği için bir aradalar
Güç birliği için bir aradalar: Karşıyaka tek vücut
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Eylül 2015 Cuma 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Gondol Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yanı sıra, Kaymakam Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Araboğlu, 40’a yakın resmi kurumun müdür ve temsilcileri ile siyasi parti ilçe başkanları katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda, Karşıyaka için yapılan ve yapılması gerekenler konuşuldu. Resmi kurumların, hizmet noktasında uyumlu bir şekilde çalışması kararına varıldı.
 
AMAÇ DAHA FAZLA HİZMET
Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ve birlik, beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Tüm kurumlarımızla iş birliği içinde kent halkına hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu dayanışmamızı hiçbir zaman bozmayacağız çünkü bu ülkenin insanları güzel hizmetler hak ediyor. Biz bunu başaracağız ve ancak bu şekilde barışın da tesis edileceğine inanıyoruz” dedi.
 
“BİRLİK VE DÜZEN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”
İlçe Kaymakamı Sadettin Yücel de “Karşıyaka’da hizmet veren hizmetkarlar olarak birlik ve düzenimizi her şeyin üzerinde tutuyoruz. Kentlerin bu sayede gelişip kalkınacağına inanıyoruz. Karşıyaka’ya hizmet üretmek ve insanlarımızı mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini her zaman yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası