Ege Postası
Geri

Gülsüm Ayan Ege Postası'na konuştu

AK Parti Çiğli Meclis Üyesi Gülsüm Ayan hakkındaki ‘istifa edecek’ söylentilerini egepostası’na değerlendirdi. Ayan, kimse bilmemesine rağmen kalp krizi geçirdiğini hatırlatarak ‘işle ilgili görüşmelerim var. İstifa için işin durumuna göre karar vereceğim’ diye konuştu.
Gülsüm Ayan Ege Postası'na konuştu
Haberler / Yerel Politika
8 Aralık 2012 Cumartesi 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ- AK Parti Çiğli örgütünde ‘istifa etti, etmedi” tartışmalarının başrolünde yer alan Meclis Üyesi Gülsüm Ayan egepostasına konuştu. “Bir iş olayım vardı. Sözleşmeli olarak. Bunun için parti üyeliğinden istifa etmem gerekiyordu. İşin olmayacağını anlayınca bu kararımı geri aldım O kadar” diyen Gülsüm Ayan Çiğli Belediyesi’nde sözleşmeli olarak çalışacağı iddialarını da değerlendirdi. Gülsüm Ayan “her yerde söylentiler var. Ben kalp krizi geçirdim. İkinci müdahale daha yeni yapıldı. Hakkımda çok şey söylendi, çok şey yazıldı. Çok üzüldüm, çok yıpratıldım. Benim ağzımdan çıkmayan farklı farklı çok şey söylendi. Birkaç yer var, bekliyorum. O işlerin durumu netleşsin, ona göre davranacağım’ diye konuştu. İstifanız cebinizde mi sorusuna Gülsüm Ayan “şu an için bir şey yok. İşlerin durumuna bağlı’ diye cevaplandırdı.

 

İSTİFA EDİP CHP’YE GEÇECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

AK Parti Çiğli Meclis Üyesi Gülsüm Ayan’ın ismi partisinden istifa ederek CHP’ye geçeceği iddialarına konu olmuştu. AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ı telefonla arayarak istifasını sunduğu ancak ailesinden gelen yoğun baskı nedeniyle bu kararından vazgeçtiği iddiaları Çiğli siyaset kulislerinde dillendirilmişti. Daha önce AK Parti Çiğli Meclis üyeleri Kurtcebe Noyan ve Başak Tülay Çiftçi’nin partiden istifa etmesi ve ardından CHP’ye geçmesiyle sıkıntılı bir dönem yaşayan AK Parti Çiğli örgütü, Gülsüm Ayan’ın istifa söylentileriyle yeniden tüm gözlerin üzerlerine çevrildiği bir yer olmuştu.  

 


ÇİĞLİ’DE GÜLSÜM AYAN BİLMECESİ HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 http://www.ciglininsesi.com/altsayfa.php'hid=4249&cid=17

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası