Ege Postası
Geri

Günay'dan Camii tepkisi! Teşkilat tepkili

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay gündeme ilişkin yaptığı Twiter eleştirilerine devam ediyor.Günay, Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ne sığınan eylemcilerin içki içtiği iddialarıyla ilgili twitter hesabından açıklama yaptı.Günay’ın twitter aracılığı ile verdiği mesajlar parti teşkilatında rahatsızlık yarattı.
Günay'dan Camii tepkisi! Teşkilat tepkili
Haberler / Güncel
28 Haziran 2013 Cuma 18:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL- Kültür ve Turizm Eski Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ne sığınan eylemcilerin içki içtiği iddialarıyla ilgili twitter hesabından açıklama yaptı.Günay, "Can havliyle camiye sığınmış insanların tavrı bu kadar karalama konusu yapılmaz! Bu tezvirat camiye saygı değil, nifaktır; ayıp ve günahtır!. Kiliseye sığınmış Filistinleri İsrail askerine teslim etmeyenler kadar insanlığımız, Allah korkumuz kalmamışsa vah!" dedi.

TEŞKİLATTA SIKINTI YARATTI


Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın twitter aracılığı ile verdiği mesajlar parti teşkilatında rahatsızlık yarattı. Günay’ın son tweeti sonrası bazı partililer, “Birileri Günay’ı sustursun.Kendisinin İzmir’deki hiçbir programına katılmayız. ” yorumunda bulundu. Günay’ın Taksim Gezi Parkı olayları ile ilgili attığı tweetler başta İl Başkanı Ömer Cihat Akay olmak üzere il yönetiminde büyük rahatsızlık yarattığı ifade edildi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası