Ege Postası
Geri

Günay’dan adaylık açıklaması: Hangisini kazanacaksam oraya!

AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay belediye başkanlığı için hangi şehirden aday olmayı tercih edersiniz sorusuna “Hangisini kazanacaksam oraya” dedi.
Günay’dan adaylık açıklaması: Hangisini kazanacaksam oraya!
Haberler / Politika
1 Nisan 2013 Pazartesi 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Ben TV’nin ve Ben Haber Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Erol Yaraş, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay ile röportaj yaptı. Adı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Ertuğrul Günay, “Geçen iki yerel seçimde de Ak Parti aday bulmakta zorlanıyor. Bu seçimde ne olur” sorusuna, “Yok. aday bulmakta zorlanmayacak, bu kez bir hayli aday var İzmir için yarışacak olan. Çünkü bu sefer İzmir daha iddialı görünüyor. Biz de seçime kazanma iddiasıyla girdiğimiz için çok aday olacak. Basında telaffuz edilen isimler var, benim kulağıma gelen isimler eski milletvekili, milletvekili, işadamı gibi o çevreden çok aday var. Hem ilçelerde zorlanmayacağız hem de büyükşehirde” dedi.

‘AYRIM YAPAMAM'

Erol Yaraş'ın, “Ben özellikle iki şehir arasında durarak soruyorum. Bu tercih size bırakılsa dense ki ‘Ertuğrul bey belediye başkan adaylığı için Antalya mı İzmir mi hangisini tercih edersiniz' cevabınız ne olur” yönündeki sorusuna, “Bakarım hangisini kazanacaksam oraya. Şu anda hepsini dinliyorum. Bu ilgiden çok memnunum” dedi. Yaraş'ın “Ama hangisi gönlünüzden geçer, rahat gördüğünüz” sorusuna ise Günay, şöyle yanıt verdi:
“Benim için özel kentler var ayrım yapamam. Tabi bir tanesi doğduğum yer Ordu. O da büyükşehir oldu şimdi. Oraya da güzel bir aday bulacağız inşallah. Bir tanesi de İstanbul. İstanbul dünyanın en önemli şehirlerinden biri diye düşünüyorum ve İstanbul'da ne varsa dikkatle takip ediyorum. İstanbul'daki yapılaşma konusundaki özensizlik de beni üzüyor ve yoruyor. İzmir uzun zamandır bildiğim ve şu anda görevli olduğum bir yer.”(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası