Ege Postası
Geri

Günaydın Group çalışanlarından güç alıyor

Lojistik sektörünün güçlü kuruluşu Günaydın Group, çalışanlarıyla Manisa Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Gökçe Restaurant'ta buluştu.
Günaydın Group çalışanlarından güç alıyor
Haberler / İzmir
4 Temmuz 2016 Pazartesi 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günaydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel yemeğe şirket çalışanları ve çok sayıda konuk katıldı.

Ramazan aylarının birlik, beraberlik ve paylaşım duygularını pekiştirdiğini söyleyen Mehmet Günaydın, geleneksel hale gelen yemeği 3'üncü kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Günaydın, “Ramazan ayını, insanların yardımlaşma, birliktelik ve barışın olduğu bir ay olarak idrak etmeliyiz. Ramazanlar tüm zamanlardan daha fazla ziyaretlerin yapıldığı, dostların hatırlandığı ve kırgınlıkların olmadığı günlerdir. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nın mübarek olmasını dilerim” diye konuştu.

Lojistik sektöründe hava, kara, deniz demiryolu taşımacılığı, personel ve şehiriçi - şehirdışı taşımacılığındaki hizmet kalitesini her geçen yıl yükselttiklerini kaydeden Günaydın, “Çalışanlarımızın özverili gayretleri ve yeni yatırımlarla sektörde büyümeye devam ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası