Ege Postası
Geri

Günaydın’a Buca Projeleri brifingi verildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, İzmir programının son gününde Buca’daki yatırımları gezdi, bilgi aldı.
Günaydın’a Buca Projeleri brifingi verildi
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Kasım 2012 Pazartesi 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Buca Belediyesi’ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ı başta Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı olmak üzere, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Buca Engelliler Derneği, Buca Muhtarlar Derneği ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı makamında ziyaret eden Gökhan Günaydın, daha sonrasında Buca’yı gezerek Başkan Ercan Tatı’nın hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ile birlikte Yörük Ali Efe Parkı, Uçan yol, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 3 Fidan Anıtı’nı ve Betontaş Kapalı Pazaryeri’ni gezen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın yapılanlar dolayı Başkan Ercan Tatı’yı kutladı.

Şirinyer’deki Yüzme Havuzu’nun hemen yanındaki Uçan Yol ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu açıklamalarda bulunurken, 35 Milyon liralık dev yatırım ile Buca ve İzmir trafiğine önemli bir soluk aldıracaklarını kaydetti. 

Projelerinden tek tek bahseden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Şirinyer projesi için burası ne Buca’nın ne de İzmir Büyükşehir projesidir burası İzmir halkınındır dedi. Buca’da olmayanları hayata geçirdiklerini söyleyen Tatı, “Biz halka dokunmaya çalışıyoruz. Bir şey yapıp ta halkın dokunması için mücadele vermiyoruz. Biz halka direk dokunmaya çalışıyoruz. Yaptığımız işlerde halkın sosyal yaşantısını ön plana çıkaracaklar işler. İşin özün de 600 bin nüfus derken bir de 9 Eylül Üniversitesi de var ama üniversite kentin de tiyatro, sinema ve meydanı yok. Biz yok olanları var etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.


Buca’dan Karaman’a arazöz gidiyor

Ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile birlikte gelen Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul ve Karaman’ın Ermenek İlçesi Kazancı Belediye Başkanı Oğuz Tekin’e de bir Arazöz hibe edildi. Başkan Ercan Tatı yeni araç yatırımlarının ardından onarılan arazözün Kazancı Belediyesi’ne verildiğini söyledi.

Buca’yı gezen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Başkan Ercan Tatı’nın projelerini yerinde tespit etti.  Yörük Ali Efe Parkı, Uçan yol, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 3 Fidan Anıtı’nı ve Betontaş Kapalı Pazaryeri’ni gezen Günaydın, Başkan Ercan Tatı’nın çalışmalarından dolayı tebrik etti. Günaydın, “ Bir Pazar günü bizleri burada kucaklayan Buca halkına sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Başkan Ercan Tatı’nın Buca’da hayata geçirdiklerini ve çalışmalarını gördüm. Kendisini kutluyorum”dedi.

Özgüven onurumuzdur

 Ziyaretinde 8 yıl 4 ay hapis cezası alan Dikili Belediye Başkanı Osman Özgün’e ve 2014 yerel seçimlerine değinen Gökhan Günaydın, Osman Özgüven için “onurlu gururumuz” dedi. Günaydın, “Osman Özgüven siyaset alanından alınarak başka bir tarafa ittirilmeye çalışılıyor. Ücretsiz su, ücretsiz sağlık hizmeti, bin yoksulun evine jeotermal suyu ücretsiz götürdüğü için suçlu. Osman Başkanımız bir bayrak gibi sallanmaya devam edecek. Onurumuz, gururumuz olmaya da devam edecektir” diye konuştu.


Namuslu kadrolarımızla kazanacağız

2014 seçimlerine koşulları değişmiş olarak girileceğinin altını çizen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, “Artık belde belediye başkanlıkları seçimi yapılmayacak İzmir’de çünkü belde belediye başkanlıklarını ortadan kaldırdılar. Ama Büyükşehir Belediye Başkanımızı seçeceğiz, ilçe belediye başkanlarımızı seçeceğiz ve bunların 30’un da bayrağımız dalgalandıracağız. Bu bizim vatan borcumuzdur.  2014’ün Mart ayına geldiğimizde bu temel mücadeleden güçlü ve başarıyla çıkmış güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi olacağına yürekten inanıyorum. Çünkü bu kadrolar namuslu, inanmış, yoldaşlık nedir bilen kadrolar. CHP Genel Merkezi olarak doğruyu yanlıştan ayırarak, halkın iradesini ölçerek, sürekli daha fazla hizmet ve başarı mekanizmalarını kurma konusunda üzerimize düşen her türlü görevi yapacağız” dedi.  Günaydın, CHP örgütüne bir uyarıda bulunurken, kimsenin CHP’nin üzerinde olmayacağını, bireysel düşünenlerin buna göre değerlendirileceğini kaydetti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası