Ege Postası
Geri

İzmir’in gücü kadın gücü

Kadınların en büyük destekçisi Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kadın dernekleri temsilcilileriyle kahvaltıda buluştu. Konak Kent Konseyi Kadın Meclisinin de yeni yönetimini tanıttığı toplantıda, sivil toplum kuruluşlarında kadın gücünün önemi bir kez daha ortaya çıktı.
İzmir’in gücü kadın gücü
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Kasım 2012 Pazar 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Kadınların projelerine, çalışmalarına güç katmanın, verdiği mutluluğun ötesinde topluma katkı yapmak anlamına geldiğini söyleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, baş tacı kadınlara şu cümlelerle seslendi:

“Yerel yönetim anlayışında ‘önce insan’ diyen bir felsefemiz olduğunu ve bu felsefenin başında da kadınların yer aldığını zaten biliyorsunuz. Ben otuz yıldır hep kadınlarla birlikte hareket ettim. Milletvekilliği, bakanlık yaptığım dönemden belediye başkanlığına kadını ön planda tutan anlayış hiç değişmedi, hatta çoğaldı. Tüm projelerde siz varsınız, olacaksınız.”

Göreve geldikleri günden beri “Daha iyisini nasıl yapabiliriz'” diyerek sürekli gelişime ve ilerlemeye yönelik hareket ettiklerini dile getiren Başkan Tartan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önemli olan açık olmak, toplumcu olmak, insana sevgi penceresi açmak. Her zaman ‘Nasıl daha iyisini yapabiliriz’ diye düşünüyoruz. İnsan yaşamında ve yönetim anlayışında olması gereken düşünce budur. Daha iyisi için çalışırken de en büyük gücü kadınlardan alıyoruz. Çünkü kadınlar pozitif enerjiyi, sevgiyi, emeğin gücünü, özveriyi yansıtıyor. İzmir’de bir fark yarattıysak kadınlar sayesinde oldu.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası