Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi’nden girişimcilik eğitimi

Bayraklı Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), işbirliğinde “Girişimcilik Eğitimi Programı” düzenlendi. 17-28 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitim programına ilk etapta 30 kişi katılabilecek. Başvurular 22 Kasım Saat 12.00’a kadar Bayraklı Belediyesi’nin Osmangazi binasında şahsen yapılacak.
Bayraklı Belediyesi’nden girişimcilik eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Kasım 2012 Pazar 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında kent ve kentliye hizmetlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi, girişimci adaylarına kapsılarını açtı. Bu kapsamda KOSGEB ile yapılan işbirliği sonucu uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek. Program için 22 Kasım 12.00’a kadar müracaat edilebilecek. Başvuru sırasında yazılı sınav yapılacak ve firma tarafından gerçekleştirilecek değerlendirme sonucunda girişimcilik testinden 70 ve üzerinde puan alanların isimleri 23 Kasım Çarşamba, saat 13.00’da Bayraklı Belediyesi web sayfası “www.bayrakli.bel.tr” den ilan edilecek. Kazananlara ayrıca telefon ile de haber verilecek.

 30 bin TL hibe

Osmangazi binasında gerçekleştirilecek girişimcilik eğitiminin ilk etap kapasitesi 30 kursiyer olarak belirlendi. Girişimcilik testinden 70 ve üzerinde puan alan kişilerin mülakatları 26 Kasım, 09.00 – 16.00 saatleri arasında Bayraklı Belediyesi Osmangazi hizmet binası meclis salonunda gerçekleştirilecek. Eğitim programına katılmaya hak kazananlar için eğitimler hafta içi her gün ve günde 8 saat olmak üzere toplam 70 saat üzerinden gerçekleştirilecek. Ayrıca "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Projesi" kapsamında girişimci adaylarına, “İş Fikri Kavramı ve Fikir Geliştirme Teknikleri, Yaratıcı Egzersizleri, Yaratıcı İş Geliştirme Fikri ve Analizi” gibi dersler de verilecek. Katılımcılar eğitim sonunda hazırlayacakları iş planı ile KOSGEB’e başvurabilecek. KOSGEB’in onay vermesi durumunda ise 30 bin liraya varan hibe, 70 bin liraya varan faizsiz kredi imkanlarından da faydalanabilecekler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası