Ege Postası
Geri

Hediyelik masklar satışta

İzmir’in ilk butik müzesi, Türkiye’nin ilk ve tek mask müzesi İzmir Mask Müzesi’nden ekonomiye katkı
Hediyelik masklar satışta
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Kasım 2012 Cumartesi 13:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Konak Belediyesi İzmir Mask Müzesi’nde mask yapım tekniklerini öğrenen kursiyerler, üretimlerini kazanca dönüştürmeye başladı. İki yıla yakın bir süredir mask atölyelerinde katılan kursiyerler, çeşitli malzemeler kullanarak farklı ebatlarda masklar üretti. Mask temalı yüzlerce dolap mıknatısı, fotoğraf çerçevesi, yaka iğnesi, kolye ve ev aksesuarı satışa sunuldu.
Konak Belediyesi’nin estetik olduğu kadar kullanışlı satış vagonlarında yerini alan masklar, Sevgi Yolu’nda sevdiklerine hediye almak isteyenleri bekliyor. Turizm ve ticaret kenti Konak’ta büyük ticari girişimler kadar ufak adımların da anlam taşıdığına değinen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “İzmir Mask Müzesi kent merkezinde turistlere farklı bir alternatif sunarak kent merkezindeki turizm hareketliliğine katkı koydu. Şimdi de üreten kadınımıza yeni bir gelir kapısı olarak, aile bütçelerine katkı sağlıyor. Kente yapılan büyük yatırımlar kadar, aile bütçelerine kaynak sağlayacak ufak adımlar da anlam taşıyor” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası