Ege Postası
Geri

Güneydoğu'nun ilk özel üniversitesi ikinci mezunlarını verdi

Güneydoğu'nun ilk özel üniversitesi olan Zirve Üniversitesi, meslek yüksek okulu, sosyal bilimler ve fen bilimleri enstitüsü ile formasyon bölümlerinden toplam 255 öğrencisini mezun etti.Zirve Üniversitesi spor salonunda gerçekleştirilen mezuniyet...
Güneydoğu'nun ilk özel üniversitesi ikinci mezunlarını verdi
Haberler / Güncel
8 Haziran 2013 Cumartesi 13:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güneydoğu'nun ilk özel üniversitesi olan Zirve Üniversitesi, meslek yüksek okulu, sosyal bilimler ve fen bilimleri enstitüsü ile formasyon bölümlerinden toplam 255 öğrencisini mezun etti.

Zirve Üniversitesi spor salonunda gerçekleştirilen mezuniyet programının sunuculuğunu Vatan Şaşmaz gerçekleştirirken programa, Gaziantep Valisi Erdal Ata, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, Mehmet Şeker, Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa, Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Cahit Nakıboğlu, Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, ve çok sayıda veliler katıldı.

Törende mezun olan gençlere seslenen Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa, “Bu sene ikinci mezunlarını veriyoruz. Bundan 5 yıl önce hayal kurduk ve bu hayali gerçekleştirdik. Bir üniversite kurmanın değil, mezun öğrenci vermenin hayalini kurduk. Gerçekleştirdiğimiz bu hayali daha da ileri taşımak istiyoruz. Üniversitemiz kurulduğunun 5’inci yılında 5 bin 500 öğrenci kapasitesine ulaşmış bulunuyor. 8 fakülte, 3 enstitü, 1 meslek yüksek okulu, 1 yabancı diller meslek yüksek okulu, toplamda 30 lisans ve ön lisans, 19 yüksek lisansa ve doktora programına sahip bulunuyoruz. Büyük bir aile oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğluda, “Çok heyecanlıyız. Sizleri eğitimin zirvesinden yaşamın zirvesine doğru uğurluyoruz. Sizin başarılarınızla gurur duyacağız. Her zaman yanınızda olacağız.” dedi. Mezun olan öğrencileri kutlayan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Zirve Üniversitesi’nin önümüzdeki yıllarda 8 bin, daha sonra 15 bin öğrenciye ulaşacağı belirtti. Ata, “Temennim ismine layık olan zirve gibi ülkemizdeki 200’e yakın üniversite arasında ismine layık bir üniversite olacak. Zamanla en çok tercih edilen üniversiteler arasına girecek. Mezun olan öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” dedi.

Zirve Üniversitesi’nin bu yıl ki birincileri şu şekilde: Bilgisayar Programcılığı 1. Ayşe Döndöş. Döndöş aynı zamanda okul birincisi oldu. Adalet Bölümü 1. Sümeyra Öncü. Büro yönetmi bölümü 1. si Fatma Değer, Dış Ticaret Bölümü 1.si Muhammet Çelik, İşletme Yönetimi Bölümü 1. si Meltem Ciritoğlu, Sosyal Bilimler Sınıf Öğretmenliği Bölüm 1.si Nurten Tan, Fen Bilimler Elektrik Elektronik Bölüm 1. si Muhammet Zadi Gök.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası