Ege Postası
Geri

Gürkan: CHP Güzelbahçe'de rekor oy alacak

Yerel seçimlerin ülkemiz için, bir çok açıdan milat olacağını belirten Chp Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Gürkan "Türkiye karanlık bir yolda ilerliyor. Hiç bir iktidar, Cumhuriyetin temel değerlerine bu kadar saldırmamıştı. Atatürk'e, İsmet İnönü'ye, yakın tarihimize bu denli bir eleştiri süreci yaşamamıştık. Gezi süreciyle başlayan kırılma süreci, yerel seçimlerde sandığa yansımazsa, bir daha sandık görememekten endişeli olduğumu ifade etmek istiyorum. Her türlü baskı ve yıldırma politikasına karşı, akp iktidarına karşı itirazlarını dile getiren herkesin yan yana durması gereklidir" dedi.
Gürkan: CHP Güzelbahçe'de rekor oy alacak
Haberler / Yerel Politika
26 Kasım 2013 Salı 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Güzelbahçe'de ekibiyle birlikte sokak sokak gezdiklerini ifade eden Chp Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan "yerel seçimlere yönelik çok donanımlı bir hazırlık içindeyiz. Hem yerel sorunları tek tek yerinde tespit ediyoruz, hem de Güzelbahçe'nin herkesimiyle birlikteyiz. Çok kapsamlı bir seçim ve propaganda dönemine hazırlanıyoruz. Hedefimiz, Chp'nin bir dönem önce almış olduğu oy oranını en az 10 puan daha artırmaktır. Chp'nin Güzelbahçe'de rekor bir oyla Belediye seçimlerini alması için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Siyasetin bir ekip işi olduğunu belirten Gürkan " Chp Güzelbahçe belediye başkanı secildiğim zaman yol arkadaşlarımı asla unutmayacağım. Mücadeleye birlikte devam edeceğiz. Güzelbahçe'nin ihtiyacı olan şeyin öncelikle barış ve birliktelik olduğunu yaşayarak öğrenmiş bulunuyorum. Aynı düşünceleri paylaşmadığımız kişiler de dahil herkesi Güzelbahçe'nin ortak müştereklerinde biraraya getirmek için çalışacağım. Yerelde sağlayacağımız başarı ulusal siyasete güç verecektir. Amacımız, Chp'nin iktidara gelmesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakan olmasıdır" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası