Ege Postası
Geri

Gürsel Aksel'de renkli görüntüler! Levent Yüksel'den video mesaj!

1'inci Lig'de 2 sezon mücadele ettikten sonra Süper Lig'e dönen Göztepe, ligde 34'üncü ve son hafta maçında Bodrum FK'yi Gürsel Aksel Stadı'nda ağırladı. Müsabakadan önce Göztepe Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen'in katılımıyla eski kulüp başkanı Mehmet Sepil'e onursal başkanlık unvanı için tören düzenlendi. Öte yandan karşılaşma öncesi Göztepe tribünlerinin simgesi haline gelen "Med cezir" şarkısını seslendiren Levent Yüksel'in video mesajı yayınlandı.
Gürsel Aksel'de renkli görüntüler! Levent Yüksel'den video mesaj!
Haberler / Spor
11 Mayıs 2024 Cumartesi 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankersen, Sepil'e üzerinde Mehmet Sepil'in isminin olduğu ve "onursal başkan" yazılı Göztepe forması hediye etti. Ankersen ve Sepil daha sonra taraftarları selamladı. Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de izledi.

LEVENT YÜKSEL EKRANDAN MESAJ YAYINLADI

Karşılaşma öncesi Göztepe tribünlerinin simgesi haline gelen "Med cezir" şarkısını seslendiren Levent Yüksel'in video mesajı yayınlandı.

Ankara'daki konseri nedeniyle İzmir'e gelemeyen Levent Yüksel, taraftarlara kulübün kuruluş yıl dönümü 14 Haziran'da birlikte olacaklarını söyledi.

Öte yandan sahaya "Göztepe'ye Süper Lig'de başarılar dileriz" yazılı pankartla çıkan Bodrum FK'li futbolcular sarı-kırmızılı futbolcuları alkışladı.

MEHMET SEPİL: ONURSAL BAŞKAN OLMAK BÜYÜK BİR GURUR

Göztepe Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatımın en mutlu anlarından birinin yaşadığını belirterek, "Başka söyleyecek bir şey yok. Göztepe'de onursal başkan olmak büyük bir hayal ve o gerçekleşti. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz" dedi.

"HAYALLERİMİ BİLSENİZ UYUMAZSINIZ"

Süper Lig'e çıkmalarını da değerlendiren Sepil, "Büyük bir emek var ama bu sefer sağlam geldik. Geçmiş yılların tecrübesi ve kulübün yeni yapılanmasıyla Süper Lig'e döndük. Benim meşhur bir lafım vardı 'Hayallerimizi bilseniz, geceleri uyuyamazsınız.' demiştim. Şu anda da aynı şeyi düşünüyorum" diye konuştu.

Öte yandan Göztepe sezonun son maçına Süper Lig'de giyeceği formalarıyla çıktı. Göztepeli futbolseverler ise Gürsel Aksel Stadı'nı tamamen doldurdu. Kapalı gişe oynayan Gürsel Aksel Stadı'nda futbolseverler bayrak, flama ve pankartlarla adeta tribün şov yaptı. (DHA)

 

 

Göztepe kupasına kavuştu
 

 

Göztepe kapanışı 1 puanla yaptı!
 

 

Başkan Mutlu Göztepe’nin Süper Lig coşkusuna ortak oldu
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası