Ege Postası
Geri

Gürsel Erol: Listelerin adamı değil…

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, hakkındaki PM anahtar listesi çıkaracağı iddialarını reddederek, “Bizim iddiamız listelerin adamı değil, partimizin dava adamı olmaktır” dedi.
Gürsel Erol: Listelerin adamı değil…
Haberler / Politika
4 Şubat 2018 Pazar 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – CHP kurultayında ikinci gün heyecanı yaşanırken, kulislerde de pekçok iddia dolaşıyor. Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, kendisi hakkında PM listesi çıkaracağı yönündeki iddiaların bilgi kirliliği oluşturduğunu belirterek, gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Delegelere yazılı açıklamayla seslenen Erol, “Benim PM listesi çıkaracağım konusunda bilgi kirliliği oluşturuluyor. Asla böyle bir çalışmamız yoktur. Ben  partimde yerimi de haddimi de bilirim. Hiç bir listenin oluşumuyla ilgim ve alakam olmadığı gibi, listelere alınmamamla ile ilgili özel talebim var. Bizim iddiamız listelerin adamı değil partimizin dava adamı olmaktır” dedi. Erol seçim bölgesi Tunceli’de, terör örgütüne meydan okuyan bir milletvekili olarak PM anahtar listelerinde yer almak adına hiç kimseye biat etmediğini, etmeyeceğini de vurguladı, “Benim biat edeceğim tek yer CHP’nin kurumsal kimliğidir” diye konuştu

KİMSEYE BIYAT ETMEDIM ETMEMDE

Seçim bölgem olan Tunceli'de terör örgütüne meydan okuyan bir Milletvekili olarak PM anahtar listelerinde yer almak adına hiç kimseye biyat etmedim etmemde.
Benim biyat edeceğim tek yer CHP'nin kurumsal kimliğidir.
Bu düşüncelerle desteğinizi bekler saygılar sunarım.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası