Ege Postası
Geri

Güvercinleri için buğday çaldılar

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ndeki bir restoranda çalışan iki garson, bir marketin önündeki içi buğday dolu çuvalı alıp kaçtıktan sonra yakalandı. İki garson, polisteki ifadelerinde güvercinlerinin aç olduğunu, bu nedenle buğdayı aldıklarını belirtip market sahibinden özür diledi. Market sahibi Hüseyin Somancıoğlu, iki garsondan şikayetçi olmayıp buğdayı ücretsiz vereceğini söyledi.
Güvercinleri için buğday çaldılar
Haberler / Ege
7 Mart 2013 Perşembe 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 MUĞLA - Olay, Yeni Datça yolu üzerindeki bir markette bugün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Bir restoranda çalışan garsonlar 27 yaşındaki Y.E.K. ile aynı yaştaki E.B., kaldıkları eve giderken, kapalı olan marketin önündeki içi buğday dolu çuvalı alıp kaçtı. Marketin üstündeki dairede oturan ve duyduğu sesler üzerine dışarı çıkan işyeri sahibi Hüseyin Somancıoğlu kaçan iki kişiyi gördü. Somancıoğlu hemen polise haber verdi. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi, Yunus Nadi Caddesi’nde kendilerini fark edip çuvalı attıktan sonra kaçmaya başlayan iki kişiyi kıskıvrak yakaladı.


Güvercinleri aç kalmış

Gözaltına alınan Y.E.K. ile E.B., polis merkezine götürüldü. Market sahibi Somancıoğlu tarafından da teşhis edilen iki kişinin daha önce hiçbir suça karışmadıkları belirlendi. İki garson ifadelerinde, besledikleri güvercinlerin aç oldunu, paralarının olmaması nedeniyle böyle bir şey yaptıklarını dile getirip, market sahibinden özür diledi.

Şikayetçi olmayıp buğdayı verdi

Gençlerin hata yaptıklarını anladıklarını dile getiren Hüseyin Somancıoğlu, şikayetçi olmaktan vazgeçti. Somancıoğlu, iki gençten polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yanına gelmesini isteyip buğdayı ücretsiz vereceğini kaydetti. Büyük pişmanlık yaşayan iki garson işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası