Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de bayram coşkusu

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, vatandaşlarla ve belediye personeliyle Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda bayramlaştı.
Güzelbahçe'de bayram coşkusu
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2014 Perşembe 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan İnce,  bayramların birlik, beraberlik, dayanışma ve dargınların barıştığı günler olduğunu belirterek, “Ülkemizde barışın, birliğin ve dirliğin hakim olduğu, adaletin hakça dağıtıldığı bayramları görmek umuduyla herkesin bayramını kutluyorum. Paylaşmanın, dostluğun, kardeşliğin hüküm sürdüğü bayramlarda buluşmayı diliyorum. Bugün ülkemiz Ortadoğu'da bir savaşın eşiğine sürüklenmek isteniyor. Savaşların son bulduğu, barış içinde yaşayacağımız bir dünyada bayram kutlamak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımın ve çalışanlarımızın bayramını yürükten kutluyorum, aileleriyle, sevdikleriyle mutlu yarınlar diliyorum” dedi.
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri, STK'ların yöneticileri, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Şahin Kaya ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayram kutlamasında ziyaretçilere bilav üstü kavurma ve Payamlı köylülerinin ürettiği üzümlerden ikram edildi.
Başkan İnce, daha sonra Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşmaya katıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası