Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de kurslar bu yaz da tam gaz

Güzelbahçe Belediyesi'nde kurslar, kışın olduğu gibi yaz döneminde de hız kesmeden devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, plates, aerobik, yüzme, atletizm ve tenis gibi sporların yanı sıra dikiş nakış, tel kırma, Türk müziği, bağlama, halk oyunları, tiyatro ve resim gibi alanlarda kurslar veriliyor.
Güzelbahçe'de kurslar bu yaz da tam gaz
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Haziran 2013 Perşembe 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kursların kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da aralıksız olarak belediye spor salonlarında devam ettiğini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, kurslarda başarılı olan sporcuların Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü’ne kazandırıldığını söyledi. Kursların kadınlar, gençler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Mustafa İnce, “Spor sayesinde çocuklarımızı sokaklarda boş gezmekten kurtarıyoruz. Çok başarılı kursiyerler oluyor, onları da belediye spor kulübümüze kazandırıyoruz, lisans sahibi yapıyoruz. Ayrıca tiyatro, bağlama, resim ve halk oyunları gibi sanatsal alanlarda verilen kurslarımız da büyük ilgi görüyor. Yaz aylarında da gençlerimizi, kadınlarımızı ve çocuklarımızı bu kurslara devam etmeye çağırıyorum” diye konuştu.
İnce, olimpik havuzda verilen yüzme hariç tüm spor ve sanatsal amaçlı kursların ücretsiz olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası