Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de sivil toplum tek yürek

Güzelbahçe Kent Konseyi, ilçedeki tüm muhtarları ve sivil toplum örgütlerini kahvaltıda buluşturdu, ilçenin sorunlarının çözümü için birlikte eylem kararı alındı. Buna göre, ilçede hemen imza toplanacak. İmzalar, bakanlığa ve başbakanlığa iletilecek, ayrıca balıkçı barınağının temel atma töreninde pankart açılacak.
Güzelbahçe'de sivil toplum tek yürek
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Kasım 2012 Cuma 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Güzelbahçe MEBA Restoran'daki kahvaltıya Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı Alpay Kandemir ve mahalle muhtarlarıyla çeşitli sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri katıldı.
Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar, ilçeden otoyol gişelerinin kaldırılması ve parasız duruma getirilmesi için imza toplanarak bakanlğa iletilmesi kararına varıldığını açıkladı.

Güzelbahçe BelediyeBaşkanı Mustafa İnce de ilçeye kamu yatırımlarının gelmesi için çalıştıklarını ve şimdilik balıkçı barınağı ile Gelinkaya Ormanı'nın yanına bir sulama göleti inşaatına başlanacağını belirterek, “Ancak ilçedeki tüm muhtarlarımızın ve sivil toplum örgütlerimizin gönül birliği içinde olması lazım. Eğer bir şeye karşı çıkılacaksa hep birlikte karşı çıkalım, destekleyeceksek hep birlikte yanında olalım. Örneğin; geçmişte Efem Çukuru'ndan altın madeni çıkarılmasına karşı çıktık. Ancak yöre köylüleri destek verdi. Şimdi gelinen noktada bölgede canlıların ölmesi, yer altı su kaynaklarımızın kirleneceğinin bir işareti olarak görüyorum. Bunun için hep birlikte çaba göstermemiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

İnce, balıkçı barınağının yapılmasının önünde şu an hiç bir engel olmadığını, ÇED raporu başta olmak üzere her türlü yasal girişimlerin önceden yapıldığını sözlerine ekledi. İnce, eski balıkçı barınaklarının ise yat limanı (marina) olması için bakanlığa talepte bulunacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası