Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de trafolar rengarenk süslendi

Güzelbahçe'de kirli ve üzerlerine yazı yazılmış birer beton yığını gibi görünen trafo binaları, manzara resimleriyle süslenerek boyanıyor.
Güzelbahçe'de trafolar rengarenk süslendi
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mayıs 2015 Pazartesi 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olan Deniz Daruga ilçenin çeşitli yerlerinde bulunan elektrik trafolarının üzerlerine deniz, doğa ve çocukların beğendiği çizgi film kahramanlarının resimleri yapıyor.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce; "Daha önce belediyeye ait Amfi Tiyatro'nun duvarlarını resim öğretmenlerinin nezaretinde çocuklara yaptırdık. Ancak trafoların üzerine daha profesyonel ve yağmurdan, güneşten etkilenmeyen özel boyaların kullanılacağı bir çalışma yapılsın istedik.

Bunun üzerine görüştüğümüz GSF mezunu bir arkadaşımız, kentin  dört bir yanındaki trafo ve benzer yapıları boyayarak farklı görüntüler oluşturmaya başladı. Halkımızın talebi doğrultusunda bu çalışmalarımızı başka yapılar üzerinde de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Şu ana kadar Güzelbahçe’de 20’ye yakın trafonun duvarlarına resim yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası