Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'nin yolları taştan

Güzelbahçe Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarına kilit parke taş döşemeye devam ediyor. Bu kapsamda Yalı Mahallesi'nde 11 ayrı sokakta kilit parke döşeme çalışması başlatıldı.
Güzelbahçe'nin yolları taştan
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Eylül 2013 Perşembe 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Güzelbahçe Belediyesi, ilçede asflat veya bozuk yolları kilit parke taş kaplıyor. Belediye, Yalı Mahallesi'nde 99, 113, 115, 190,218, 220, 221, 222, 224, 226 ve 230 sokaklarda önce yağmur suyu borulama, oluk ve mazgal gibi altyapı çalışmaları tamamlandı, ardından kilit parke taş döşenmeye başlandı.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, kentin tüm cadde ve sokaklarının madern ve çağdaş bir görüntüye kavuşması için çalıştıklarını belirterek, “Yapılaşmanın tamamlandığı bölgelerde kilit parke taş çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Bu arada Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin son dört yıl içerisinde 68 bin metre bordür ve122 bin metrekare kilit parke taşı döşediği belirtildi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası